Äntligen hockey igen – vi ses på Hovet!

Dela gärna!

På tisdagen drar hockeyn igång igen efter landslagsuppehållet och vi har många trevliga matcher att se fram emot den närmaste tiden.

Först ut är Karlskrona hemma på Hovet, ett lag vi ska ta revansch på för förlust i senaste mötet. Även om det väntar Globenmatcher och JK-dagen framöver är det en viktig match och vi hoppas att så många som möjligt vill ta en paus från alla måsten och dra till Hovet!

KÖP BILJETT HÄR

Köp dina julklappar!

För att underlätta i julstöket så kommer vi från JK:s sida ha flera grymma julklappserbjudanden under tisdagen och torsdagen. Håll utkik i våra kanaler för den senaste informationen – eller kom förbi vårt souvenirstånd vid A18.

Det går också mycket bra att bli medlem på plats samt skriva upp sig till bortaresan mot Mora på annandagen.

Vi tar kort, swish och kontanter!