Samling och finbesök på En Arena inför JK-dagen

Dela gärna!

På trettondagen den 6 januari är det dags för en av 2018 års stora höjdpunkter – det är Järnkaminernas dag på Hovet!

Detta innebär givetvis att vi ska skapa ett enormt tryck värdigt vår supporterkultur och vår historia. Redan nu är arenan nästan slutsåld, det finns bara fåtal ordinarie biljetter kvar och DIF Hockey har öppnat upp rad 2 och 3 till försäljning.

Inför nedsläpp ska dessutom målvaktshjälten Mikael Tellqvist tackas av eftersom han lade skridskorna på hyllan tidigare i år. Kom och hylla Tellan!

KÖP BILJETT HÄR

Finbesök på En Arena

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på En Arena på Palmfeltsvägen 1 mitt emot Globens t-banestation. De håller öppet för vår skull klockan 11.00-14.00, sedan får man transportera sig vidare till Hovets olika barer.

På En Arena får vi besök på scenen av bland andra dagens huvudperson Mikael Tellqvist men också av skadade Daniel Brodin samt DIF Fotbolls högerback Felix Beijmo.

Halsdukshav!

Glöm inte att ta med din halsduk för när Sjung för gamla Djurgår’n ekar ur högtalarna är det dags att skapa ett sådant där massivt halsdukshav som bara vi kan.

Om du inte har någon halsduk eller vill köpa en ny så kommer vi ha flera olika halsdukar till salu i vårt bås utanför A18. Där kan man också bli medlem i JK för 2018. Vi tar kort, kontanter och swish!