Lördagshockey i Globen – över 12 000 sålda!

Dela gärna!

DIF placerar sig på en finfin andraplats i serien och spelar en riktigt bra hockey hittills i år. Det är dags att vi börjar prestera lika bra på läktarna, och varför inte avsluta 2017 med en grym insats för att sedan inleda 2018 med JK-dagen på Hovet?

Säkra din biljett till lördagens Globenmatch mot Malmö och fira av året tillsammans med Djurgårdsfamiljen!

Inför matchen har JG skrivit en krönika hos DIFenders om hockeyklacken, något även vi i Järnkaminerna vill rekommendera alla att läsa. Detta gäller oavsett om man varit på mycket eller lite hockey hittills den här säsongen.

Nu kör vi!

KÖP BILJETT HÄR

 

Ladda upp med futsal!

Redan klockan 13.30 spelar DIF Futsal en viktig match i Eriksdalshallen mot Norrköping. Det är fritt inträde för alla medlemmar i Järnkaminerna, visa bara upp ditt medlemskort. Väl mött!