DIFpodden #120 – Den dynamiska duon

Dela gärna!

Vi har fått tummen ur för att äntligen göra en hockeypodd. Bättre sent än aldrig, även om den för tillfället ganska svaga formen vårt hockeylag visar upp kan ge en orättvis bild av den i övrigt väldigt fina säsongen.
För att inte lämna avsnittet helt i händerna på depp-gökarna i panelen så har vi även bjudit en SM-guldvinnare till avsnittet. Den så omtyckta ur-djurgårdaren från DIF Hockeys damsektion, Sophie Johansson.

Det blir en späckad timme med massor av hockey, SM-guld snack, hårda kängor, och lösa förhoppningar om framtiden.

GLÖM INTE bort att bli Patreons. Stötta DIFpodden för fler avsnitt!
www.patreon.com/DIFpodden

Gäster: Olof El Sharif, Patrick Thörnqvist, Sophie Johansson

[acast src=”jarnkaminerna/difpodden-120-dendynamiskaduon” https=”on” width=”480″ height=”480″]