Över 2700 medlemmar redan – förnya du med!

Dela gärna!

Precis i början av februari så är vi redan 2706 personer som blivit medlem i Järnkaminerna – och många fler ska det bli innan snön är ett minne blott och ersätts av vårkänslor och gröna gräsmattor.

Förra tisdagen fyllde vi ett helt tåg till Östersund den 1 april på sex minuter. Förhoppningsvis är det inte sista gången vi gör ett sådant efterlängtat resesläpp den här säsongen. För att ha chansen, eller för att låta andra Djurgårdare få chansen, ska du givetvis bli medlem i Järnkaminerna.

Våra intäkter från medlemskap och souvenirer går till allra största del till att ge prisvärda resor till våra medlemmar, till fotboll- och hockeymatcher. Ett medlemskap för dig är ett sätt att vara med och bidra till allt som är bra inom Djurgårdsfamiljen. Du är på ett konkret sätt med och ser till att vårt älskade lag får bästa möjliga stöd på hemma- och bortaplan!

VAR DU MEDLEM 2017? SÅ HÄR FÖRNYAR DU:

  • Betala in e-postavin som kom i mitten av januari. Den har förfallodatum 2018-01-31 men går fortfarande att betala.
  • Bli medlem när du köper säsongskort hos DIF Fotboll, välj JK-medlemskap som tillval där. Glöm inte att också lägga till Resehundringen som går till Reseklubbens verksamhet.
  • Förnya via Swish – skicka personnummer och mejl när du swishar 150 kronor till 123 160 55 18

Var du INTE medlem 2017? Bli medlem här!