Dubbel-DIF är något unikt – köp dina biljetter nu!

Dela gärna!

På lördag är det dags för den första av två ”Dubbel-DIF” kommande månad. Ett unikt inslag inom svensk idrott, där DIF har lag i högsta serien i landets två största sporter (dessutom både gällande herrar och damer).

Klockan 15:00 spelar DIF Fotboll mot norska Bodö/Glimt på Stockholmsarenan, och direkt efteråt vid 18:00 så spelar DIF Hockey mot Karlskrona på Hovet.

KÖP BILJETT HÄR!

Storsamling bakom Sofia – Avspark Sofialäktaren

Vi är samtidigt glada att meddela att det för tredje gången blir ”Avspark Sofialäktaren”. I baren bakom klacksektionen kommer det likt tidigare år finnas egna DJ:s, souvenirförsäljning från JK, DIF och andra supportergrupper och i baren är det happy hour (50 procent) klockan 13.00-14.00.

Vi hoppas att så många som möjligt dyker upp och sätter stämningen för en lång och härlig DIF-fylld dag.