Klassikermöte med Brynäs på onsdag!

Dela gärna!

Efter en lika sen som skön seger mot Linköping i lördags väntar en ny hemmamatch på Hovet redan på onsdag när Brynäs kommer på besök. Ett möte mellan lagen med flest SM-guld i historien är givetvis alltid speciellt och vi hoppas på en välfylld borg!

Redan på söndagen var över 6000 biljetter sålda vilket bådar gott.

Det är bara tre hemmamatcher kvar innan slutspelet och redan på onsdag kan DIF bli helt klara för kvartsfinal (utan play-in-spel). Var med och stötta hockeykrigarna i slutspurten!

KÖP BILJETT HÄR

Köp souvenirer och medlemskap!

JK närmar sig redan 3000 medlemmar för 2018 men fler ska vi bli! Du kan bli medlem i vårt souvenirstånd bakom A18 där du även kan köpa souvenirer och eventuellt kvarvarande platser på tåget till fotbollspremiären i Östersund.