Inga tågplatser kvar till Östersund!

Dela gärna!

OBS – TÅGET ÄR SLUTSÅLT

Söndagen den 1 april 2018 avgår vårt 26:e supportertåg genom åren till Östersund. Det står klart efter ett hårt arbete under vintern där vi tack vare en snabb medlemstillströmning nu kan presentera ännu en blårandig tågresa.

De ursprungliga 546 platserna tog slut på bara sex minuter. Nu kan vi efter bra samarbete med SJ presentera att vi fått klartecken att sälja extraplatser. De flesta tog slut snabbt vid släppet på onsdagskvällen förra veckan. Men det återstår fortfarande ett 20-tal platser som är åtråvärda!

Priset för medlemmar denna resa är 650 kronor. För icke-medlemmar kostar det 810 kronor men då ingår ett medlemskap i JK för 2018.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

  • Det går endast att boka en biljett per person – man kan bara boka till sig själv
  • Om du endast ska åka med tåget hem, kryssa i ”Endast hem”
  • Om du är under 18 år går det bra att boka, men du måste klicka i alternativet ”Under 18” och resa i målsmans sällskap eller i uppmärkt U18-vagn

Så loggar du in på Mina sidor

Om du inte loggat in tidigare, gå till inloggningssidan och välj ”glömt lösenord”. Fyll i din mejladress och du ska få inloggningsuppgifter på mejlen. Om du får felmeddelande att din e-postadress inte är unik – mejla oss på [email protected] så att vi kan fixa din inloggning.

Bokningen öppnar alltså på tisdagen den 30 januari klockan 18.00. Var redo, biljetterna brukar ryka snabbt!

Vi påminner! För att vara säker på att kunna boka detta tåg måste du ha blivit medlem i Järnkaminerna för 2018 senast nu på måndag den 19 februari.

Även ni som är under 18 år kan boka, men måste då kryssa i alternativet för U18. För att åka med krävs det att ni sitter i en utmärkt U18-del eller reser i målsmans sällskap.

TIDER

Avgång Stockholm C 09.58
Ankomst Östersund C 15.25

Avgång Östersund C 21.00
Ankomst Stockholm C 03.07

OBS! Det går inte att bli av- eller påsläppt längs vägen.

VAR DU MEDLEM 2017? SÅ HÄR FÖRNYAR DU:

  • Betala in fakturan som skickas hem under vecka 9. Denna har förfallodatum 2018-03-30.
  • Bli medlem när du köper säsongskort hos DIF Fotboll, välj JK-medlemskap som tillval där. Glöm inte att också lägga till Resehundringen som går till Reseklubbens verksamhet.
  • Förnya via Swish – skicka personnummer och mejl när du swishar 150 kronor till 123 160 55 18

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen på tisdag – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2006 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!