Rösta på årets järnkamin i ishockey 2017/2018

Dela gärna!

Det är dags att utse Årets Järnkamin i ishockey 2017/2018. Du har chansen att vara med och rösta fram vinnaren.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Priset delas ut på sista grundseriematchen mot HV71 den 8 mars.

Här är spelarna som nominerats av Järnkaminernas styrelse, med tillhörande motivering:

#17 Henrik Eriksson

Fortsätter vara lagets stora hjärta och även om andra spelare besitter större spetsegenskaper kan man alltid räkna med stenhårt jobb från ”Hank”. Det finns inte många motståndare som vill möta honom vid sargen. Gjorde sin 400:e match i DIF i januari.

#39 Adam Reideborn

Styrka sitter inte bara i musklerna. Är det någon som visat mental styrka i såväl DIF som i svensk ishockey i stort det senaste året så är det Adam. Hårt kritiserad ifjol, seriens bästa i år.

#71 Jonathan Davidsson

Förutom att han är lagets näst bästa poängplockare just nu är Jonte en fantastisk förebild för andra unga Djurgårdsspelare, bara genom sitt sätt att uppträda. Sliter alltid stenhårt för laget och är noga med att se till att han och brorsan är medlemmar i JK, bara en sån sak.

#91 Axel Jonsson-Fjällby

Frågan är hur många backar i serien som junioren med hårsvallet skrämt livet ur den här säsongen. Krigar som ett djur (eller en jägare) i varje moment och offrar sig för laget även i box play där han täckt många skott i år.

RÖSTA HÄR:

Omröstningen stänger söndagen den 4 mars klockan 23.59.