Hemmapremiär och Kimhyllning den 8 april!

Dela gärna!

Hemmapremiären närmar sig med stormsteg och efter att äntligen ha brutit derbysviten och spelat riktigt bra överlag i Svenska cupen så har spelarna gjort sig förtjänta av en rejäl hyllning och fullsatta läktare i premiären. Alla som var på plats på Friends såg vilken enorm prestation våra spelare gjorde, hur de krigade för skölden, varandra och oss supportrar, och hur de äntligen efter sju långa år gav oss det vi har törstat allra mest efter – en derbyvinst!

De förtjänar att hyllas för detta, och vi supportrar förtjänar att fortsätta firandet från Friends och köra en rejäl ”hemmafest” på Stockholmsarenan med de närmaste och käraste (förhoppingsvis 25 000 mentala blåränder). De positiva vindarna har övergått i en orkan. Vi är återigen ett topplag. Vi ska spela i Europa. Vi ska spela cupfinal. Och vi vinner derbyn! Känslan är att ingenting längre kan stoppa oss.

Förra året kraftsamlade vi efter de sena värvningarna av Kim och Jonas, och över 26 000 djurgårdare besökte hemmapremiären. Tyvärr hade vi ett lag som fortfarande inte hunnit spela ihop sig och hela tillställningen blev ett rejält antiklimax, med en tuff 0-2 förlust mot ett taggat Sirius. Nu är det dags för revansch. Kunde vi fylla Stockholmsarenan i hemmapremiären förra året kan vi göra det även i år. Så låt oss göra detta och hoppas att spelarna gör sitt, så gör vi hemmapremiären till en enda lång fest, en hyllning till världens finaste förening med de bästa supportrarna, som äntligen har återupprättat sitt anseende och är tillbaka i toppen där den hör hemma!

I samband med matchen kommer vi också tacka av en av de bästa spelarna vi fått se i blårandigt – Kim Källström. Efter två år och lika många guld 2002-2003 vände han hem från proffslivet till DIF förra säsongen. Han tog oss till Europa som lagkapten och avslutade med flaggan i topp. Kom till premiären och hylla honom!

Låt oss göra hemmapremiären till en riktig fest där vi firar oss själva, för att vi har stått upp för Djurgår’n under dessa tunga år, spelarna som gjorde en heroisk insats i derbyt, och vi firar att Stockholms Stolthet i världens vackraste blåblåa tröjor kickar igång Allsvenskan på hemmaplan!

KÖP BILJETT TILL HEMMAPREMIÄREN HÄR