Låt oss avgöra kvartsfinalen – ALLA TILL HOVET!

Dela gärna!

Det blev till slut en seger i Linköping, den första sedan 2011. Inför ett riktigt taggat bortafölje vann DIF med 4-2 och ryckte fram till en 3-1-ledning i matchserien mot LHC.

Nu har vi chansen att avgöra redan på måndag på Hovet och det kommer bli fullsatt! Under helgen har biljetterna sålt på riktigt bra och på söndagsmorgonen passerades 7000-strecket.

Nu är det dags att vi bestämmer oss. Stämningen på de tidigare hemmamatcherna i slutspelet har varit under vår nivå. Vi har känt vilken stämning vi kan skapa i våra toppar men nu är det dags att alla sluter upp och verkligen fokuserar. Inte stå och surra med polarna, inte dra till puben med några minuter kvar av varje period, inte skrika på linjedomare eller andra småsaker i matchen.

Vi har en uppgift på läktarna: Att sjunga DIF till semifinal. Det gör vi genom att aldrig sluta sjunga, att hetsa igång varje Djurgårdare bredvid oss och se till att skapa det där draget vi alla vill uppleva. Om alla visar upp den inställning som bortaföljet i Linköping gjorde kommer det bli säsongens överlägset bästa drag på Hovet på måndag. Det vill du inte missa att vara en del av.

KÖP BILJETT HÄR