Snart 4400 medlemmar – bli medlem du också!

Dela gärna!

Efter bra draghjälp från Djurgårdsfamiljen lyckades vi få in ungefär 250 medlemmar på skärtorsdagen och natten till långfredagen passerade vi 4000 medlemmar – med råge. På tisdagen hade 4343 personer blivit medlemmar i JK för 2018. Bli det du också!

Alla som är med i JK är, oavsett hur mycket de själva går på matcher, med och stöttar en aktiv läktarkultur i såväl fotboll som hockey. Vi vill se till att DIF har ett så bra stöd som möjligt både på hemma- och bortaplan. Trots att våra buss- och tågresor håller väldigt hög klass har vi kunnat bibehålla sjukt bra priser vilket beror på att vi har många medlemmar. Tänk då vad vi kan göra med ännu fler.

Nu tar vi sikte på fjolårets medlemsrekord: 5227 medlemmar. Det ska vi krossa i år!

Så vad väntar du på? Bli medlem nu! Det går snabbt och enkelt via Swish:

Om du var medlem 2017 kan du även förnya på följande sätt:

  • Betala in fakturan som skickats hem. Den har förfallodatum 2018-03-31 men går att betala direkt.
  • Logga in på Mina sidor och betala direkt med kort under fliken ”Ekonomi”. Om du inte loggat in tidigare, välj ”glömt lösenord” och fyll i din mejladress.

 

Var du INTE medlem 2017? 

Bli medlem här!