Semifinal 3 på lördag – VI GER ALDRIG UPP!

Dela gärna!

Det blev till slut en tung förlust på Hovet i tisdags när semifinalserien mot Skellefteå drog igång. Bortalaget vann med 4-3 efter att ha avgjort i förlängningen och nu hoppas vi på att sno en seger på bortaplan i denna matchserie. Den kom dock inte i torsdagens bortamatch där det rann iväg till en klar Saik-seger på slutet.

Men är det något vi lärt oss genom åren, kanske framför allt om det här laget är det följande: Vi kastar aldrig in handduken. Det är minst två matcher kvar i den här matchserien och vi ska ge ALLT för att vända den.

På lördagen är det dags för nästa hemmamatch och semifinal 3. Hovet är återigen helt slutsålt.

Stundtals i tisdags nådde vi upp till den galet bra nivå vi kan ha på Hovet. Det var säsongens hittills bästa drag – nu lägger vi till ytterligare en växel. Det är ingen tillfällighet att vi gjorde mål ett par gånger efter att ha skapat dagens absolut högsta tryck. Låt oss bära fram spelarna!

DJURGÅR’N – VI GER ALDRIG UPP!