Samling på En Arena inför DIF-Malmö

Dela gärna!

På onsdag kommer Malmö FF på besök till huvudstaden. Oavsett hur många vi är på arenan ska vi som är där se till att göra vårt yttersta för att hjälpa laget, det är hög tid nu efter svaga läktarinsatser i inledningen av Allsvenskan! KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR.

Vad passar då bättre än att samlas och sjunga upp inför matchen på En Arena, det enda DIF-haket i området?

Drick öl – stötta JK!

Kom ihåg att när du köper ölen “För evigt trogen” går en del av intäkten till Järnkaminerna. Premiärsamlingen inför DIF-Trelleborg häromveckan gav 6000 kronor som går rakt in i JK:s reseklubb och alltså kan bidra till att sänka priset på en kommande bortaresa. Drick bira och stötta dig själv eller andra resande Djurgårdare!

Köp souvenirer och medlemskap!

JK finns givetvis på plats med ett souvenirutbud såväl på En Arena som på Stockholmsarenan bakom Sofialäktaren. Missa inte att vi nu gjort ett nytt släpp av våra populära Sthlm-tröjor med Oasis-tryck. Dessa finns nu i samtliga storlekar och går att köpa för 200 (t-shirt) respektive 350 (college). För icke-medlemmar tillkommer 50 respektive 100 kronor.

Vårt souvenirstånd tar kort, kontanter och swish. Du kan även bli medlem i JK eller skriva upp dig på kommande bortaresor såsom tåget till just Malmö den 3 maj.

VI SES PÅ EN ARENA!