Sofialäktaren nedre slutsåld – fyll övre!

Dela gärna!

På måndagen sålde de sista biljetterna på Sofialäktarens nedre del till cupfinalen mot Malmö helt slut. Nu är det dags att fylla den övre delen och skapa en riktigt fet Djurgårdskurva som ska vara loket som drar hela DIF-publiken mot de tillresta skåningarna.

Över 21 000 biljetter är sålda totalt.

KÖP BILJETT HÄR

Stor Open air-samling!

Inför matchen bjuds det på Open air-samling bakom Sofialäktaren, nedanför trapporna. Kom dit och njut av fint väder och sällskap. Vi vill ha en riktigt massiv samling och hoppas att alla dyker upp för att sjunga upp tillsammans!

Bjud gärna in dina vänner till eventet på Facebook!

En Arena – områdets enda DIF-hak

Inför matchen håller också En Arena givetvis öppet både inne och på uteserveringen. Passa på att dra dit före eller efter Open air-samlingen om ni ska på den. Och glöm inte att köpa ölen ”För evigt trogen” där en del av intäkterna går till JK. Väl mött!

Östra kör bussar

Precis som till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan styr allas vår Berit bussar från Östra även denna dag. För bokning av bussplats och bord – ring Östra på 08 612 00 14.

VIKTIGT: Färga Stockholm blårandigt

Vi uppmanar samtliga Djurgårdare som ska gå på cupfinalen att ta på sig matchtröja för att verkligen färga Stockholm, arenaområdet och läktarna i våra färger!