Utförsäljning av tröjor på cupfinalen – alla för 100 kronor!

Dela gärna!

Inför cupfinalen arrangeras det en Open air-samling utanför Sofialäktaren av Järnkaminerna, Sofialäktaren och UCS. Till detta tillfälle har vi från JK:s sida bestämt oss för att köra en utförsäljning av lite äldre souvenirer, tröjor och t-shirts, för endast 100 kronor styck. Köper man tre stycken får man dessutom en fjärde gratis på köpet!

Vi rear ut dessa äldre souvenirer för att kunna uppdatera vårt sortiment och ta fram flera nya souvenirer framöver.

Det handlar hoodies, tjocktröjor, rugbytröja och flera t-shirts. Fler produkter än de som syns i bilden ovan kan tillkomma.

OBS! Erbjudandet gäller endast så långt lagret räcker och allt ska bort! Vissa produkter kan saknas i vissa storlekar – kom till vårt reabord och kika! Erbjudandena gäller också endast på plats imorgon.

Kom ihåg att våra souvenirintäkter går till att kunna skicka iväg fler, billigare och bättre bussar (och tåg) till Djurgårdens bortamatcher. Allt detta möjliggjorde bland annat att vi kunde skicka tåget till Malmö borta trots att det gick med en hel del i förlust. Stöd DIF:s läktarkultur – köp en JK-souvenir!

Köp Sthlm-tröjorna och medlemskap!

Vid Open air-samlingen säljer vi inte bara reaprodukterna utan även vårt ordinarie sortiment, till exempel de populära Sthlm-tröjorna (t-shirt och college). T-shirten kostar 200 kronor för medlemmar och collegetröjan kostar 350 kronor för medlemmar.

På plats kan du också bli medlem i JK snabbt och enkelt via Swish och få kortet direkt i handen. Du kan också skriva upp dig till den kommande bortaresan mot IFK Göteborg den 24 maj.