Mot nya tre poäng – fyll Sofialäktaren mot Örebro!

Dela gärna!

Det blev till slut tre viktiga och sköna poäng hemma mot Dalkurd på söndagseftermiddagen i det stockholmska solskenet. Även om det satt ganska hårt inne har vi nu något att bygga vidare på även i Allsvenskan.

Tyvärr var dock uppslutningen generellt men i synnerhet i den aktiva delen av Stockholmsarenan inte alls bra. På torsdag mot Örebro har vi chans att nå upp till en acceptabel nivå igen och du ska givetvis se till att vara på plats. Vem vill inte uppleva en DIF-seger och skönt gung med de man krigat tillsammans med i vått och torrt genom motgångar och cupguld?

Dessutom är det ju faktiskt den sista hemmamatchen innan VM-uppehållet, alltså sista chansen att se DIF hemma på väldigt länge!

Gör därför det enda rätta: FYLL SOFIALÄKTAREN!

KÖP BILJETT HÄR

Utförsäljningen fortsätter – en match till!

Inför matchen och i halvtid slutför vi den utförsäljning av tröjor som påbörjades på Open air innan cupfinalen. Det är 100 kronor styck som gäller (vissa produkter ingår ej) och köper man tre får man den fjärde gratis. I flera av fallen finns nu bara enstaka storlekar kvar så kom och köp ett exemplar av din favorittröja innan det är för sent. Ingen av dessa tröjor kommer att komma tillbaka igen framöver.