Cupmästartröjor och utförsäljning inför torsdagens match

Dela gärna!

De cupmästartröjor vi sålde efter segern i cupfinalen mot Malmö tog föga förvånande slut omgående. Sedan dess har tröjan sålt på bra i webbshopen och inför torsdagens match mot Örebro på Stockholmsarenan får vi in nya exemplar även till vårt souvenirstånd.

Tröjorna finns i 160-XXL och det finns endast ett begränsat antal till salu. Priset är 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Du kan bli medlem på plats.

Utförsäljning på torsdag – sedan fortsätter den i webbshopen

På torsdagen avslutar vi också den utförsäljning vi började med på cupfinalens Open air. Det är sista chansen att över disk fynda t-shirts och tjocktröjor för endast 100 kronor styck – och du får den fjärde tröjan på köpet! Just nu finns endast begränsat antal tröjor och storlekar kvar men vill du ha tröjorna som är på utförsäljning bör du slå till. De tröjor som finns kvar kommer sedan att reas ut via vår webbshop – håll utkik för mer info!

Du hittar oss på En Arena och bakom Sofialäktaren på plan 5. Vi tar kort, kontanter och Swish. Du kan som sagt även bli medlem på plats samt skriva upp dig till den kommande bortaresan mot IFK Göteborg den 24 maj.