Hockeyn drar igång – här är datumen du ska hålla koll på!

Dela gärna!

Lördagen den 15 september drar hockeysäsongen igång på allvar när DIF åker till Göteborg för att möta Frölunda i SHL-premiären (vi kikar givetvis på bussresa dit, mer information kommer).

Träningsmatcher torsdag-fredag!

Men redan på torsdagen drar DIF Hockey igång matchandet med en träningsmatch mot Almtuna i Gränbyhallen i Uppsala. Pucken släpps 19.00 och biljettpriset är 80 kronor för vuxna och betalas i dörren. Läs mer här!

DIF spelar sedan flera andra träningsmatcher under försäsongen, bland annat mot Huddinge i Björkängshallen på fredag. Se alla träningsmatcher här.

CHL igen – Tjeckien borta och dubbelhelg hemma på Hovet!

Eftersom vi kom tvåa i serien (och topp fyra i slutspelet) är vi återigen kvalificerade för Champions Hockey League. För motståndet i gruppen står tjeckiska Trinec, norska Storhamar och finska Tappara. Matcherna mot de sistnämnda spelas senare, i oktober.

Bortamötet med Trinec, fredagen den 31 augusti, är en match som det kan vara aktuellt att resa till på egen hand. Man kan ta flyget från Arlanda till Krakow i Polen, sedan är det cirka 2,5 timmes bilresa till Trinec därifrån.

Hemmamatcherna mot tjeckerna och mot Storhamar spelas fredagen den 7 september samt söndagen den 9 september på Hovet. I samband med detta kommer vi givetvis finnas på plats med försäljning av souvenirer och medlemskap, exakt vilket utbud återkommer vi med.

Viktiga datum under SHL

Förutom bortapremiären mot Frölunda finns det givetvis en hel del datum hemma på Hovet som är värda att ha koll på. Tillsammans med DIF Hockey har vi tagit fram ett kort för det som har arbetsnamnet “supporterdagar”, matcher då vi helt enkelt satsar lite extra för att fylla vår hemmaborg. Detta biljettpaket hittar du här. Matcherna är följande:

DIF-Rögle torsdag 20 september (hemmapremiär)
DIF-Växjö lördag 27 oktober
DIF-Örebro lördag 24 november
DIF-HV71 onsdag 26 december (Globen)
DIF-Linköping lördag 12 januari (JK-dagen)
DIF-Färjestad tisdag 29 januari
DIF-Luleå torsdag 28 februari
DIF-Mora lördag 9 mars

STÖD DIF MOT GULDET – KÖP SÄSONGSKORT!

Fjolåret slutade med förlust i semifinalen trots att många kände att det var vårt år. Nu är Andreas Engqvist (skadad hela slutspelet) tillbaka för fullt och som lagkapten. I andrakedjan (!) lär vi hitta hemvändande Jacob Josefson, bara en sån sak. Nu ska Mesta mästarna visa vilka det är som styr och ställer i Hockeysverige när vi bestämmer oss.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR