Nu börjar jakten på nya chanser i Europa

Dela gärna!

Europaäventyret blev tyvärr kort den här gången. Men efter att Djurgårdsfamiljen först piskat upp en grym stämning i hemmamatchen och sedan åkt ner till Odessa och levererat en magisk läktarshow med över 1200 pers på plats, så är det onekligen många djurgårdare som nu törstar efter nya Europaäventyr.

Att spela i Europa är något speciellt, något extra utöver den Allsvenska vardagslunken, där man lär känna nya motståndare och resmål och skapar oförglömliga minnen tillsammans med sina vänner i Djurgårdsfamiljen. Detta är något vi måste kriga för att få uppleva igen – så snart som möjligt!

Redan nu på söndag spelar Djurgården en viktig bortamatch mot Häcken och det finns fortfarande (ett fåtal) platser kvar på Järnkaminernas buss. Åk till Hisingen och stöd DIF på plats!

Nästa söndag väntar sedan Kalmar hemma. Köp biljett! Trots att det är ännu en i raden av otaliga söndagsmatcher är det nu dags att vi steppar upp ordentligt på läktarna för det har varit lite för lojt i de Allsvenska sommarmatcherna. Hemma mot Mariupol visade vi vilken stämning cirka 10 000 Djurgårdare kan skapa. Det handlar inte om publiksiffran för vi som skapar stämningen är alltid på plats, det handlar om inställning och taggning hos de som är där.

Det är nu dags att vi plockar fram ”Europataggningen” även på hemmaplan i Allsvenskan.

Vi har en otroligt viktig höst framför oss med två derbyn samt krig om de åtråvärda Europaplatserna, det är dags att kavla upp ärmarna och ge laget det där stödet som vi vet gör skillnad!

ALLT FÖR DJURGÅR’N!