Äntligen dags för tävlingsmatcher på Hovet!

Dela gärna!

Hockeysäsongen ifjol var en positiv överraskning minst sagt och nu är det dags att dra igång hockeyn 2018/2019 på allvar! På fredag och söndag är det dags för hemmamatcher i Champions Hockey League på Hovet! Alla säsongare går in gratis på dessa hemmamatcher!

Fredag 7 september 18.30 DIF-Trinec

På fredagskvällen kommer tjeckiska Trinec till Hovet och vi hoppas att många passar på att ta en AW och njuta av DIF Hockey. Lagom till det kommer alla säsongare ha tillgång till Hovets hylla och dessutom är två andra barer öppna på arenan. Kom och ta en öl och heja fram DIF!

Söndag 9 september 15.30 DIF-Storhamar

Veckans stora snackis i såväl Djurgårdsled som i Norge är givetvis hemmamatchen mot Patrick Thoresens Storhamar som ryktas komma med upp emot 1000 supportrar till Hovet. Vi ska givetvis visa norrmännen att ingen kommer och tar sig ton på vår hemmaarena och sluta upp ordentligt för Djurgår’n istället! Lös röstning på denna valdag antingen på förhand eller före eller efter matchen – men dyk upp på Hovet!

JK-medlemmar kan köpa lösbiljett till denna match för endast 75 kronor – köp biljett här!

Om du inte är medlem kan du bli det här

Souvenirer på båda matcherna

JK har som vanligt souvenirförsäljning på hockeyn, så även på CHL-matcherna. Ni kommer hitta vårt bord på långsidan då kortsidans foajé är stängd på båda matcherna. Med oss har vi våra bästsäljande t-shirts och alla våra olika halsdukar och pins. Det går också att bli medlem i JK och skriva upp sig på bortaresan till Frölunda den 15 september, premiären i SHL!

KÖP SÄSONGSKORT!

DIF Hockey förtjänar allt jävla stöd de kan få hemma på Hovet. Vi vill att så många som möjligt passar på att köpa säsongskort i klacken, det är absolut inte för sent!

KÖP SÄSONGSKORT HÄR