Nu fyller vi klacken tillsammans – köp biljettpaket till sista hemmamatcherna!

Dela gärna!

Söndagen den 2 september var det äntligen dags för det vi väntat på tillsammans så länge. Derbysegern mot Bajen gav en oerhörd styrka och luft under vingarna i hela Djurgårdsfamiljen, och nu är det dags att vi ser till att bygga vidare på det tillsammans.

Järnkaminerna och DIF Fotboll satsar nu på att ha en rejält fylld klacksektion på Sofialäktaren under resten av säsongen. Därför kan man nu köpa ett biljettpaket till säsongens tre sista hemmamatcher mot Gnaget, Göteborg och Sirius för endast 320 kronor. Den sistnämnda matchen blir Andreas Isakssons sista i Djurgårdströjan.

Erbjudandet gäller på både nedre och övre kortsidan och pågår ända fram till tisdagen den 25 september.

Mot Bajen visade vi vilken magi Djurgårdsfamiljen kan skapa när vi alla bestämt oss för att gå ut och vinna. Nu gör vi om det gång efter gång under resten av den här säsongen. Många poäng är kvar att spela om – och nu har vi vinden i ryggen!

Fyll Sofialäktaren och stöd Djurgår’n!