Medlemsrekord i år igen – nu siktar vi mot 6000!

Dela gärna!

2017 hade Järnkaminerna totalt 5227 medlemmar vilket var första gången över 5000 och en rejäl putsning av medlemsrekordet från 2003 (4836). På tisdagen slog vi rekord för andra året i rad och nu är vi uppe i 5240 hittills det här året!

Vi har sedan ifjol haft som mål att nå upp till 6000 medlemmar och nu när vi passerat rekordsiffran handlar årets sista månader om att växa och bli ännu starkare. Med 6000 medlemmar skulle vi till exempel kunna få loss mer resurser till att genomföra fler hockeyresor, få billigare och bättre resor till fotbollen i början av 2019 och även kunna satsa mer på olika samlingar och andra aktiviteter.

BLI MEDLEM NU!

Alla som är med i JK är, oavsett hur mycket de själva går på matcher, med och stöttar en aktiv läktarkultur i såväl fotboll som hockey. Vi vill se till att DIF har ett så bra stöd som möjligt både på hemma- och bortaplan. Trots att våra buss- och tågresor håller väldigt hög klass har vi kunnat bibehålla sjukt bra priser vilket beror på att vi har många medlemmar. Tänk då vad vi kan göra med ännu fler.

Läs mer om JK:s arbete under första halvan av 2018 i denna längre redovisning.

Är du inte medlem än? BLI MEDLEM HÄR

Du kan också bli medlem via Swish! Swisha 150 kronor till 123 160 55 18 och skriv personnummer och mejladress som meddelande.