Gruppfinal i CHL – stöd DIF på Hovet!

Dela gärna!

Nu är det dags för gruppspelet i Champions Hockey League att avgöras. Ett dubbelmöte med toppkonkurrenterna Tappara väntar och den första matchen spelas hemma på Hovet på tisdagen den 8 oktober. Ett bra resultat där kan innebära att DIF säkrar en topp två-placering i gruppen och därmed kvalificerar sig för slutspelet!

CHL-matcherna i gruppspelet på hemmaplan ingår i säsongskortet, så se till att utnyttja din biljett och ta dig till Hovet på tisdagskvällen!

Souvenirförsäljning

Precis som på matcherna i SHL kommer vi ha vårt souvenirbås utanför A18 öppet inför match och i pauserna. Vi öppnar cirka 17.30. Kom och fynda bland våra t-shirts, halsdukar, pins och mycket annat. Nyhet: Vi har våra två populäraste t-shirts i barnstorlekar!

Väl mött utanför A18!