Dags att fylla de lokala bussarna till Örebro borta den 28 oktober

Dela gärna!

Söndagen den 28 oktober spelar DIF borta mot Örebro i Allsvenskan. Till denna nära och populära resa har vi i Järnkaminerna tagit initiativ till ett spännande test för våra bortaresor! I samarbete med Djurgårdsfamiljen-projektet och de lokala Facebookgrupperna som finns där satsar vi på att få iväg bussar från flera olika delar av Stockholm denna dag! Just nu har vi tolv orter/områden som försöker fylla sina bussar – men endast Nordväst är i närheten av att fylla en buss. Dags att lägga i nästa växel!

Här är en karta där du kan se vilken buss som ligger närmast dig. Avreseplatserna är inte spikade så platserna på kartan är ungefärliga.

Tanken är att man åker tillsammans med andra som bor i samma område/stadsdel som en själv och att bussen då också går från en ”central plats” i respektive ort dit man också kommer hem på kvällen efter matchen.

Det kommer inte gå några ”vanliga” JK-bussar denna dag, vi uppmanar alla att åka från sin ort!

Priset för lokalbussarna är 250 kronor per person för medlemmar i Järnkaminerna. Är man inte medlem betalar man 410 kronor och blir då samtidigt medlem i JK för 2018.

Uppskrivningen har just nu börjat i de lokala Facebookgrupperna och hittills finns följande alternativ att välja mellan. Boka på respektive länk! Du hittar också alla bokningsalternativ på Mina sidor.

Nordväst

Kungsholmen

Södermalm

Johanneshov

Västerort

Åkersberga

Gärdet

Vasastan/Östermalm

Lidingö

Sydväst

Tyresö

Nacka

Haninge är givetvis klara för denna resa, de styr ett eget initiativ med övernattning som redan är fullbokat.

Vi vill ha in fler orter!

Finns din ort inte med på listan? Vi tar gärna upp fler orter i projektet. Det som behövs är en ansvarig person som sprider information och hetsar folk att skriva upp sig på sin ort samt två ansvariga bussvärdar. Är du intresserad eller har önskemål om ytterligare en ort att resa från? Mejla oss på [email protected]

ÅK TILL ÖREBRO!