Lördagsmatch – se serieledarna möta Rögle!

Dela gärna!

Efter dubbla segrar mot Linköping i veckan har DIF Hockey letat sig upp till förstaplatsen i tabellen med en match mindre spelad än konkurrenterna. På lördagen har vi chansen att försvara den platsen när Rögle kommer till Hovet.

Vi har varit grymt starka på hemmaplan hittills i år med ett par undantag och det är dags att fortsätta göra Hovet till vår borg. Här hämtar man inga poäng gratis!

Låt oss fylla kurvan och göra det vi är bäst på – sjunga fram DIF till tre sköna poäng! Ta med en polare eller familjen och kom till Hovet!

Matchstart är 15.15.

KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning

Missa inte att besöka vårt souvenirbås utanför A18! Vi säljer bland annat våra populäraste t-shirts i barnstorlekar! Vi har också ett brett utbud av halsdukar, pins och tröjor. Kom och fynda hos oss! Vi öppnar cirka 14.15 och har även öppet i pauserna.