Köp nya halsduken och förnya ditt medlemskap på Hovet!

Dela gärna!

På söndagens match mot Sirius på Stockholmsarenan släppte vi en helt ny Järnkaminerna Stockholm-halsduk i blåblåa färger. Den sålde bra direkt och nu tar vi med oss den till Hovet för matchen mot Frölunda på torsdagen – den första hemmamatchen på länge.

Halsduken kostar 200 kronor för medlemmar i Järnkaminerna och 250 kronor om du inte är medlem.

Vi säljer halsduken i vårt souvenirbås utanför A18, som öppnar cirka 18.00 och även har öppet i pauserna. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Förnya ditt medlemskap!

Från och med torsdag kan du också komma och förnya ditt medlemskap för 2019 hos oss i souvenirbåset! Alla medlemmar har under tisdagen och onsdagen fått mejl med betalningsavi för att förnya, men det går också bra att förnya medlemskapet över disk hos oss.

Köp nya halsduken och bli medlem för 2019!