Köp biljett till Brynäs borta – JK säljer souvenirer på plats!

Dela gärna!

På lördag är det dags för Djurgår’n att ta sig till Gävle för att ta revansch på Brynäs efter förlusten i förra mötet på Hovet. JK arrangerar ingen bussresa men det går enkelt att ta bil eller minibuss upp och det går även att åka med pendeltåg följt av Upptåget till Gävle.

Matchbiljetter säljs via Brynäs biljettsida även till bortastå men ett antal biljetter släpps också på plats i dörren vid Gavlerinkens bortainsläpp. Fyll bortasektionen!

JK säljer souvenirer på plats!

På denna match kommer vi finnas plats vid bortasektionen och sälja souvenirer och medlemskap. Vi säljer bland annat vår nya Järnkaminerna Stockholm-halsduk som kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Det går också att förnya sitt medlemskap för 2019!

Dessutom har vi matchens erbjudande: Vår populära lite tunnare JK/BS-halsduk kostar endast 100 kronor denna match på plats i Gavlerinken. Fynda ditt exemplar!