Ny Hovet-tröja och halsduk släpps på hockeyn – och i webbshopen!

Dela gärna!

Lagom till Blue Weekend i vår webbshop släpper vi både på nätet och på matchen mot Örebro den 24 november två helt nya Hovet-souvenirer.

Hovet är verkligen vår borg, och såväl DIF Hockey som svensk ishockey skulle vara något helt annat utan vår klassiska hemmaarena. Vi vet inte hur länge Hovet kommer att få stå kvar – och därför vill vi hylla Johanneshovs Isstadion där vi spelat sedan 1955.

Det är en halsduk med Hovet-motiv och “Johanneshovs isstadion” på baksidan samt en vit t-shirt med liknande motiv. De kostar 200 kronor styck för medlemmar (250 kronor styck för icke-medlemmar) eller 350 kronor för medlemmar (450 kronor för icke-medlemmar) om man köper både t-shirt och halsduk samtidigt.

Vi släpper de nya souvenirerna i vårt souvenirbås utanför A18 på lördagens match, och öppnar cirka 14.15. Vi har öppet inför match och i pauserna men se till att säkra dina exemplar direkt! Vi tar kort, kontanter och Swish, man kan även bli medlem för 2019 på plats i båset och få sitt medlemskort i handen.

Blue Weekend – medlemspriser på Hovetsouvenirerna i webbshopen!

Denna helg har vi medlemspriser på de nya Hovet-souvenirerna i webbshopen – länken till erbjudandet kommer att skickas ut på fredagen via mejl till medlemmarna och kommer även gå att hitta under fliken ”Erbjudanden” på Mina sidor, som du loggar in på här. Via länken får du samma medlemspris i shopen som i souvenirståndet. Priserna gäller endast fredag-söndag denna vecka!

För icke-medlemmar går det under Blue Weekend att köpa Hovet-souvenirerna i paket för bara 450 kronor totalt! Köp paketet här!

Missa inte våra andra fynd i webshopen – vi har bland annat cupmästartröjan för endast 100 kronor!