Snart utsålt mot Färjestad på lördag!

Dela gärna!

Efter den sköna 4-1-segern mot Örebro på Hovet i lördags är det dags för ett klassiskt möte med Färjestad. Det är minst sagt hårt tryck på biljetterna till denna match och det är många supportrar som snackat upp den här lördagskvällen sedan länge. Nu ser vi till att skapa säsongens hittills bästa drag och sjunga fram DIF till tre poäng mot Karlstadbönderna!

Redan nu på måndagen var det sålt över 7000 biljetter till matchen – det lär med andra ord bli utsålt och det snart. Säkra din plats nu!

KÖP BILJETT HÄR

Det har varit välfyllt i kurvan de allra flesta matcher vilket är grymt, men vissa gånger har stämningen ändå varit alldeles för dålig sett till antalet personer där. Det handlar om inställning, om du står i kurvan ska du vara beredd att sjunga högt, beredd att haka på sånger som startas och inte pausa eller sluta bara för att det händer något oväntat i matchen.

Nu skärper vi till oss – ser du någon bänkgranne som inte sjunger så säg till. Hetsa folk i din omgivning!

FRAMÅT DJURGÅR’N!