Förläng ditt säsongskort till DIF Fotboll nu – bidra till haussen!

Dela gärna!

Under onsdagen skickade DIF Fotboll ut mejl till alla säsongare 2018 med länk till där man förnyar sitt säsongskort på bästa sätt.

För Sofialäktaren och hela Stockholmsarenan gäller en enda sak nästa säsong. Vi ska hitta tillbaka till oss själva, hitta tillbaka till den elektriska stämning vi kunnat skapa oavsett om det varit 28 000 eller 13 000 på arenan. Vi tar med oss Mariupol hemma, cupfinalen och bortaderbyt mot Bajen framför allt när vi tar sikte på läktaråret 2019 och den stämning vi vill skapa.

Säsongskortet på Sofialäktaren kostar 1500 kronor för vuxna och 1250 för ungdom/student nästa år. Säkra upp din plats redan nu och bidra till haussen för nästa säsong!

Förnya före nyår – missa inte cupmatcherna!

Förlängningen av säsongskort pågår från 28 november till 18 januari, men för att du ska få med biljetter till de två hemmamatcherna i cupens gruppspel måste du förnya före nyår!

Bli medlem i JK och skänk till Reseklubben!

Missa inte att du kan lägga till ett JK-medlemskap när du köper säsongskort! Du kan också bidra med minst 100 kronor till Reseklubbens verksamhet. Missa inte heller att lägga till säsongskort till damlagets matcher på Stadion, kostar bara 400 kronor när du förnyar (700 är ordinarie pris).

Läs allt om säsongskortsförsäljningen på DIF.se!