Låt oss skapa slutspelsstämning redan nu!

Dela gärna!

Färjestad hemma. Fullsatt sedan flera dagar tillbaka. Lördag kväll 18.00. Det är svårt att inte hitta motivationen till att skapa ett jävla drag på denna hockeymatch, något som kan ge ringar på vattnet även framöver.

Om du också vill ha grymt drag på ännu fler matcher och nå ännu högre ljudtoppar – var då med och ta ansvaret för att den här lördagen ska bli en riktig läktarshow och det högsta och bästa stödet för Djurgår’n på bra länge! Låt oss skapa slutspelsstämning redan den 1 december. Låt oss frälsa de som kanske besöker Hovet mer sällan numera. Låt oss hitta den grymma stämning bara vi kan skapa i hela Hockeysverige och världen.

Vi är Mesta Mästarna. Vi är Djurgårdens IF. Vi minns såväl guldglimrande segrar som tunga förluster mot bönderna från Karlstad. Ta med all den historiken och sjung ut den i era strupar den här lördagen.

Ta ansvar på läktaren! Skit i baren och ge allt för Djurgår’n istället, mana på de bredvid om de inte sjunger tillräckligt högt. Låt mobilen ligga i fickan. Sjung med i sångerna oavsett vad som sker i matchen. Det är tillsammans som vi skapar den absolut bästa stämningen.

DJUUUUUUUUUUUUU!

Missa inte våra nya souvenirer!

Den senaste matchen släppte vi två nya Hovet-souvenirer – en halsduk och en vit t-shirt. Dessutom har vi nyligen släppt en Järnkaminerna Stockholm-halsduk. De nya souvenirerna kostar 200 kronor styck för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Missa inte heller våra utvalda reavaror eller hela vårt ordinarie sortiment.

I vårt souvenirbås utanför A18 kan du också bli medlem för 2019 och få kortet direkt i handen! Det går bra att betala med kort, Swish eller kontanter.

Missar du matchen? De nya souvenirerna går givetvis att beställa hem via vår webshop! Som medlem har du en rabattkod som du hittar på ”Mina sidor” under fliken ”Erbjudanden”.