Åk på julresa med JK den 21 december till Mora!

Dela gärna!

Fredagen den 21 december är det för många dags att ta julledigt. Då passar vi givetvis på att åka buss upp till Mora för DIF:s bortamatch i Jalas Arena!

Hockeyresor har varit efterfrågade den senaste tiden och nu hoppas vi att alla är taggade på att resa till Mora med oss!

För medlemmar kostar resan 200 kronor. För icke-medlemmar kostar resan 360 kronor och då ingår ett medlemskap i JK för 2019.

Avresa sker klockan 14.00 och bussen går direkt till arenan. Alla som reser med JK är garanterade biljett på bortastå som kostar 100 kronor, det ingår alltså inte i resans pris utan betalas i samband med resan.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Det går också att boka resan i vårt souvenirbås utanför A18 under matcherna mot Färjestad den 1 december och Skellefteå den 6 december!

Missa inte halsdukserbjudandet!

Den som bokar in sig på resan har chansen att välja till vår nya ”Hej bönder”-halsduk som inte kommer släppas till alla förrän någon gång under 2019. Välj den som tillval när du bokar så får du ditt exemplar på bussen! Den kommer inte gå att köpa under resan eller i Jalas Arena utan måste bokas i samband med resebokningen.

Åk till Mora!