DIF behöver ditt stöd – fyll Hovet på torsdag!

Dela gärna!

Det har varit några riktigt tunga uddamålsförluster den senaste tiden, framför allt hemma på Hovet. Nu på torsdag är det dags för den sista hemmamatchen innan landslagsuppehållet och vi hoppas att alla sluter upp i kurvan för att stötta laget nu när de behöver det som mest!

DIF har problem med skador och går runt på få spelare vilket gör att vårt stöd är än viktigare för krigarna på isen! Dessutom lär Skellefteå som vanligt ha mycket stöd i Stockholm och de ska givetvis inte få någon syl i vädret!

KÖP BILJETT HÄR!

Fynda julklappar utanför A18!

Precis som vanligt har vi öppet i vårt souvenirbås utanför A18 från klockan 18.00 samt i pauserna. Missa inte våra senaste souvenirer: Hovet-tröja och halsduk samt vår Järnkaminerna Stockholm-halsduk. Samtliga kostar 200 kronor styck för medlemmar! Vi tar kort, kontanter och Swish!

I båset kan du också förnya ditt medlemskap snabbt och enkelt och få ditt medlemskort i handen.