Bussen till Mora rullar – boka de sista platserna!

Dela gärna!

Det blir en julresa till Mora fredagen den 21 december! Över 30 personer hade bokat på torsdagen och därför kommer bussen att rulla.

På fredagsmorgonen återstod 15 platser – se till att boka din resa nu! OM det finns platser kvar kommer man också kunna skriva upp sig på onsdagens hemmamatch mot HV71 på Hovet.

För medlemmar kostar resan 200 kronor. För icke-medlemmar kostar resan 360 kronor och då ingår ett medlemskap i JK för 2019.

Avresa sker klockan 14.00 och bussen går direkt till arenan. Alla som reser med JK är garanterade biljett på bortastå som kostar 100 kronor, det ingår alltså inte i resans pris utan betalas i samband med resan.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Det går också att boka resan i vårt souvenirbås utanför A18 under matcherna mot Färjestad den 1 december och Skellefteå den 6 december!

Missa inte halsdukserbjudandet!

Den som bokar in sig på resan har chansen att välja till vår nya ”Hej bönder”-halsduk som inte kommer släppas till alla förrän någon gång under 2019. Välj den som tillval när du bokar så får du ditt exemplar på bussen! Den kommer inte gå att köpa under resan eller i Jalas Arena utan måste bokas i samband med resebokningen.

Åk till Mora!