Uppesittarkväll med Djurgårdsfamiljen på lördag!

Dela gärna!

2018 närmar sig sitt slut och det är dags att summera säsongen som har varit och titta i spåkulan inför 2019. Ladda upp för julen på bästa sätt med Djurgårdsfamiljens uppesittarkväll lördagen den 22:a december!

Kvällen livesänds på Djurgårdsfamiljens Youtubekanal och här är några punkter som tas upp under kvällen:

Programledaren Rickard Vincent Karlsson (tillika spelare i DIF Handboll) håller oss sällskap under kvällen och får besök av tre olika paneler.

  • Kvällen kickstartar med att Erik Wallin från 08 Fotboll tillsammans med Farid från DIFpodden surrar DIF Fotboll tillsammans med en ännu hemlig gäst. Utvärdering av säsongen 2018, förväntningar inför 2019, silly season och mycket mer.
  • Därefter blir det en riktig tung panel som ska surra läktarkultur; och vilka bättre lämpade att göra detta än hausse-generalen Tommie Arvidsson från DIFenders samt Luro & Sajmon från Sofialäktaren Tifo. Hur presterade vi under året som varit? Höjdpunkter och lågvattenmärken? Vad kan vi göra bättre 2019?
  • Sist av allt gästas vi av ordförande Viktor Adoldsson och Roberto Karlsson från Järnkaminerna samt Erik Wallin som med sitt smorda munläder får dubblera den här kvällen. En grym trio som ska berätta lite om Järnkaminernas planer för 2019, summera hockeysäsongen hittills, surra lite om mellandagsmatcherna samt förhoppningar inför återstoden av hockeysäsongen.

Hör av er till Djurgårdsfamiljen via Instagram, Twitter eller Facebook om ni har några frågor ni vill ställa till panelerna.

Missa inte den här uppesittarkvällen som har potential att bli magiskt bra!