Fyll Hovet på Järnkaminernas dag den 12 januari!

Dela gärna!

Lördagen den 12 januari är det äntligen dags. Det är Järnkaminernas dag på Hovet, dagen då vi vill visa upp vår historia, vår läktarkultur och vår stämning från vår allra bästa sida!

Klacken brukar vara smockfull och därför är det läge att redan nu köpa biljett till denna match. Matchstart är 15.15 och för motståndet står Linköping.

KÖP BILJETT HÄR

Storsamling på Harry B James innan!

Till detta år väljer vi att testa något nytt men samtidigt beprövat. Harry B James var länge ett grymt stamhak inför fotbollsmatcherna på Stadion. Nu har stället flyttat till Kungsträdgården men de välkomnar fortfarande Djurgårdare med öppna armar! Vi hade en grym samling där inför segerderbyt mot Bajen i september och vi siktar på stor uppslutning även denna klassiska dag!

Harry B James ligger som sagt i Kungsträdgården (Västra trädgårdsgatan 8) och öppnar klockan 11.00 denna dag. Var på plats redan då! Vi tar oss sedan gemensamt med tunnelbanan till Hovet någon gång runt 14.00.

Åldersgräns på HBJ är 18 år.