Snart 11 000 sålda – fyll Globen mot HV71 på annandagen!

Dela gärna!

Dagen före julafton var cirka 11 000 biljetter sålda till Globen och matchen mot HV71 på annandagen. Vi går alltså mot fullsatt, 13 850! Om du inte skaffat biljett är det hög tid att göra det innan julfirandet drar igång på allvar.

DIF Hockey har haft det knackigt de senaste tio matcherna och nu är det dags att börja klättra i tabellen igen. Om allt går som planerat är lagkaptenen Jacob Josefson tillbaka lagom till denna match, bara en sån sak.

KÖP BILJETT HÄR

Bojkotten fortsätter!

Inför senaste hemmamatchen på Hovet utlyste vi en bojkott mot kiosker och barer med anledning av prissättningen. Denna bojkott fortsätter i Globen på annandagen, det är samma företag som styr kioskerna och barerna där som på Hovet!

Vi uppmanar därför alla Djurgårdare att inte köpa något i arenans kiosker och barer. Se till att dricka öl eller andra drycker före och efter match istället på intilliggande krogar och ge allt på läktaren i tre perioder!

Ingen souvenirförsäljning

Vi har ingen försäljning av souvenirer och medlemskap denna match i Globen utan lägger allt fokus på läktarna denna match. Den som är sugen på att köpa souvenirer för sina julklappspengar får passa på att göra det på Hovet den 30 december.