All info inför Järnkaminernas dag

Dela gärna!

Nu är det äntligen dags – Järnkaminernas dag 2019! Vi uppmanar alla att vara inne på sina platser i god tid före nedsläpp! Och glöm inte att ta med halsduk då vi också uppmanar till halsdukshav! Ge allt på läktarna för vår älskade förening – men minst lika mycket för vår historia och vår supporterkultur. Den här dagen handlar om oss, oavsett vad som händer på isen!

”Vi behöver JK-dagen mer än på länge” – läs intervjun med vår ordförande Viktor Adolfsson inför dagen här!

Samling på Harry B James inför matchen!

Från klockan 11.00 uppmanar vi alla taggade Djurgårdare att samlas på Harry B James som numera huserar i Kungsträdgården. Åldersgräns är 18 år – har ni inte åldern inne så anslut gärna till tunnelbanetåget som går från Hötorget mot Globen klockan 14.00.

Här är alla hålltider på Harry B James:

11.00 Dörrarna öppnar
12.30 JK och Sofialäktaren Tifo på scenen
13.00 Christian ”Fimpen” Eklund
13.15 Adam Bergmark Wiberg, ny anfallare i DIF Fotboll
13.40 Drick upp!14.00 Tunnelbanan går från Hötorget

Gå med i Facebookeventet för samlingen här!

Ny Stockholms stolthet-halsduk släpps – och rea i båset!

Lagom till lördagens fest på Hovet släpper vi en ny Stockholms stolthet-halsduk i gul-rött-blått, med 1891 på andra sidan. Den kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar.

Just denna match har vi också rea på våra övriga halsdukar där samtliga kostar 150 kronor styck!

Missa inte heller våra andra souvenirnyheter:

Stanna kvar och heja fram damerna!

Efter herrmatchen är det dags för vårt damlag att också möta just Linköping. Matchbiljetter gäller även på dammatchen och det är bara att stanna kvar på Hovet då dammatchen börjar klockan 18.20 – deras värmning börjar direkt efter herrarnas match.

Passa under dammatchen på att köpa hembakt fika från lagets föräldrar och släktingar – billigt, gott och alla intäkter går direkt till damernas verksamhet.

Bojkotten av kiosker och barer fortsätter

Före jul utlyste vi en bojkott av kiosker och barer på Hovet (och Globen) med anledning av prissättningen. Vi vill påminna om att denna bojkott kvarstår även på lördag. Vi jobbar för att få till ett möte så snart som möjligt med de två ishockeyföreningarna som spelar på Hovet, supporterrepresentanter och ansvariga aktörer. Mer information om vägen framåt hittar du här.