Bojkotten av kiosker och barer fortsätter – dags för konkreta åtgärder

Dela gärna!

Sedan i mitten av december har Järnkaminerna utlyst en bojkott av kiosker och barer på hockeyn i protest mot de skenande priserna på mat och dryck för alla besökare. Även AIK:s supportergrupper hade då redan gjort detsamma mot kioskerna.

Bojkotten har pågått sedan dess och resultatet har, så vitt vi kunnat se, varit en kraftig sänkning av antalet köp i arenans kiosker. De långa köerna har uteblivit.

Nu har vår aktion lett fram till att ansvariga aktörer gått med på att snart samla representanter från oss, DIF Hockey samt AIK och deras supportergrupper till ett möte om bland annat prissättning, erbjudanden och utbud. Detta är ett resultat av ställningstagandet från alla som deltagit i bojkotten!

Till detta möte kommer vi supportrar ha med oss en rad punkter som vi är överens om där vi vill se en konkret förändring gällande prissättningen och menyer eller erbjudanden.

Till dess kommer bojkotten av kiosker på Hovet att fortsätta.