Avspark Sofialäktaren – vi ses i klackbaren på lördag!

Dela gärna!

På lördag är det äntligen dags för fotboll igen på Stockholmsarenan! Årets första träningsmatch på hemmaplan innebär traditionsenligt ett grymt häng i klackbaren under Sofialäktaren inför matchen.

Dörrarna öppnar klockan 12.00, tre timmar före matchstart, och det bjuds på grym musik från Vanadisco och Mengarelli. Halva priset gäller på bärsen i baren då det är Happy Hour fram till klockan 13.30! Endast entréerna till klackbaren är öppna från 12.00, övriga entréer öppnar 14.00.

Notera att En Arena inte är öppet denna dag utan vi lägger allt fokus på att få folk att komma till klackbaren för Avspark Sofialäktaren. Kom och surra upp säsongen och var med på riktigt skönt häng och gung inför årets första match på hemmaplan.

Souvenirförsäljning

JK finns på plats och säljer utvalda souvenirer, bland annat våra nya mössor och halsdukar som vi släppt under de senaste hockeymatcherna! Det går också att skriva upp sig till cupresan mot Hässleholm, de fyra första bortaresorna i Allsvenskan och bli medlem i JK för 2019! Vi tar kort, kontanter och Swish.

Alla på Sofia!

Klockan 15.00 är det dags för match mot norska Lilleström och vi uppmanar alla aktiva Djurgårdare att samlas på Sofialäktaren och skapa ett grymt drag där!

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR