Äntligen hockey på Hovet igen – stöd DIF på plats!

Dela gärna!

Efter ett landslagsuppehåll är det dags att äntligen bege sig till Hovet igen för en hemmamatch. Timrå IK kommer på besök på tisdagskvällen och du ska givetvis se till att stötta Djurgår’n på plats i kurvan!

Till denna match har DIF Hockeys partners chippat in för att det ska vara lite billigare på de bättre platserna på arenan. Därför finns det både långsida- och kortsida-biljetter för bara 99 kronor att boka.

KÖP BILJETT HÄR!

Bojkotten mot kiosker och barer avblåst

Förra helgen gick vi ut med att bojkotten som JK och Gnagets supportergrupper haft mot kiosker och barer på Hovet är avblåst, detta då vi fått igenom flera viktiga punkter i dialogen med catering- och arenabolag. Läs mer om det beslutet här.

De nya priserna som nämns i texten ska börja gälla från och med Timråmatchen. Till exempel kan man nu köpa pasta, tacos eller hamburgare och en läsk för 100 kronor (tidigare 116-129 kronor).

 

Missa inte heller våra andra nya souvenirer: