Lördagsmatch på Hovet – sjung för Djurgår'n!

Dela gärna!

Efter tisdagens förlängningsseger mot Timrå, där prestationen inte alls nådde upp till rätt nivå vare sig på isen eller på läktarna, är det dags att ta sig an Örebro i ett dubbelmöte där hemmamatchen spelas på lördagskvällen klockan 18.00 på Hovet.

Kom till kurvan, sjung upp tillsammans i barer och pubar på Hovet och i området och se till att ta med draget in till Hovets kurva. Nu är det dags att börja vässa slutspelsformen och ge laget riktigt bra förutsättningar under slutspurten av serien!

Ge allt, hetsa polarna runtomkring och hetsa sittplats att haka på i sångerna. Nu hjälper vi grabbarna ta en viktig trepoängare!

KÖP BILJETT HÄR

Bojkotten mot kiosker och barer avblåst

Häromveckan gick vi ut med att bojkotten som JK och Gnagets supportergrupper haft mot kiosker och barer på Hovet är avblåst, detta då vi fått igenom flera viktiga punkter i dialogen med catering- och arenabolag. Läs mer om det beslutet här.

De nya priserna som nämns i texten ska börja gälla från och med Timråmatchen. Till exempel kan man nu köpa pasta, tacos eller hamburgare och en läsk för 100 kronor (tidigare 116-129 kronor).

 

Missa inte heller våra andra nya souvenirer: