På söndag börjar allvaret – stöd DIF i cupen!

Dela gärna!

På söndag är det äntligen dags för tävlingssäsongen att dra igång på Stockholmsarenan. Frej kommer på besök när Svenska Cupen drar igång och matchstart är 15.00.

Vi är regerande cupmästare och givetvis ska vi göra allt för att försvara vår titel! Ingen underskattning, inga lata läktarinsatser, nu börjar allvaret! Vill vi spela i Europa i år igen finns det nu bara en väg ut – att vinna cupen. Nu ger vi allt!

KÖP BILJETT HÄR

(se längre ned hur du gör om du köpte säsongskort med cupen inkluderat)

Stanna kvar och stötta damerna!

Våra fotbollsdamer vann första cupmatchen med 2-1 och stöter nu på tuffare motstånd i Kif Örebro. Damernas match börjar klockan 18.00 och din biljett gäller båda söndagens matcher. Stanna kvar på Stockholmsarenan och stötta damlaget!

Samlingsinfo!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på En Arena eller gamla fina Östra Station.

– En Arena öppnar klockan 12.00 och har dryck och buffé till försäljning. JK finns på plats och säljer ett urval av våra senaste souvenirer, samt resor och medlemskap.

– Berit hälsar alla hjärtligt välkomna till Östra och kommer fixa buss därifrån om tillräckligt stort intresse finns. Ring 08 612 00 14 för att boka bord och anmäla intresse för buss! Håll utkik på Östras Facebooksida för de senaste nyheterna från dem!

Så här gör du om du är säsongare och förnyade före 1 januari:

Köpte du ditt säsongskort före 1 januari ingår biljett till hemmamatcherna mot IK Frej och Elfsborg. Biljetterna finns uppladdade på ditt konto på AXS.

Så här gör du för att komma åt dina cupbiljetter

1. Klicka här för att gå in på AXS

2. Logga in med den e-postadress du använde för att köpa säsongskort.

3. När du är inloggad så klickar du på Mina säsongskort.

4. Klicka på mobilbiljett, skriv ut dina biljetter som kommer upp eller spara den på telefonen. Tänk på att biljetten gäller till båda gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen.

Saknar du ditt lösenord? Klicka på logga in och glömt lösenord. Ange din e-postadress och klicka på skicka, så får du ett nytt lösenord till din e-post.