Lördagsmatch mot Mora – över 7000 sålda!

Dela gärna!

Det återstår bara tre matcher i grundserien och ska det bli en direktplats till kvartsfinalspelet kan det krävas tre raka segrar på dessa matcher. Vinner vi alla tre lär vi komma trea, förlorar vi dessa matcher väntar med allra största säkerhet en åttondelsfinal istället.

Med andra ord: Ditt stöd behövs mer nu än någonsin den här säsongen!

Djurgårdsfamiljen verkar också ha svarat upp – över 7000 biljetter till DIF-Mora var sålda på fredagen vid lunchtid. KÖP BILJETT DU OCKSÅ!

Köp en snygg souvenir hos oss!

Vi har släppt flera nya souvenirer de senaste månaderna och alla dessa finns att köpa i vårt souvenirbås utanför A18 på Hovet. Där kan du också bli medlem för 2019 snabbt och enkelt och få kortet i handen.

Vi tar kort, kontanter och Swish! Vi öppnar cirka en timme före matchstart och har öppet i pauserna.

Missa inte födelsedagsmatchen mot Frölunda – #FiraDIF!

Tisdagen den 12 mars, på Djurgårdens IF:s födelsedag, kommer Frölunda till Hovet för en sjukt viktig match. Årets sista på hemmaplan! För att fira DIF:s födelsedag uppmanar vi alla Djurgårdare att ta med sig halsduk så skapar vi ett grymt halsdukshav under Sjung för gamla Djurgår’n!

Fira födelsedagsmatchen genom att ladda upp en bild på din allra äldsta Djurgårdssouvenir! Använd hashtaggen #FiraDIF på Twitter och Instagram eller tagga oss @jarnkaminerna (Twitter) och @jarnkaminerna_officiell (Instagram) så kommer vi lägga upp de bästa bilderna!