Djurgår'n fyller år – fira med halsdukshav på Hovet!

Dela gärna!

Tisdagen den 12 mars fyller världens finaste idrottsförening hela 128 år. Lägligt nog är det samma kväll match mot Frölunda på Hovet, årets sista hemmamatch i grundserien! DIF kan säkra en kvartsfinalplats och lägga vantarna på en topp fyra-placering inför den sista omgången.

KÖP BILJETT HÄR!

Halsdukshav och ny Hej bönder-halsduk!

För att fira DIF:s födelsedag uppmanar vi alla Djurgårdare att ta med sig halsduk så skapar vi ett grymt halsdukshav under Sjung för gamla Djurgår’n!

Därför släpper vi på matchen också en ny Hej bönder-halsduk som vi smygsläppte på resan till Mora i vintras! Nu finns den tillgänglig för alla och på matchen mot Frölunda kostar den medlemspriset 200 kronor för alla! Kom förbi och säkra ditt exemplar i souvenirbåset bakom A18. Vi tar kort, kontanter och Swish och du kan även bli medlem i JK på plats och få kortet i handen!

Visa upp historia på #FiraDIF!

Fira födelsedagsmatchen genom att ladda upp en bild på din allra äldsta Djurgårdssouvenir! Använd hashtaggen #FiraDIF på Twitter och Instagram eller tagga oss @jarnkaminerna (Twitter) och @jarnkaminerna_officiell (Instagram) så kommer vi lägga upp de bästa bilderna på matchdagen!

Hylla fotbollshjältarna!

Till råga på allt kommer även våra fotbollshjältar presenteras i pausen så det finns mycket att glädjas åt denna afton när Djurgårdens IF fyller 128 år!