DIF till cupsemi – lördagsmatch mot Häcken!

Dela gärna!

Efter en minst sagt dramatisk straffläggning kunde vi ta ännu en derbyseger mot Bajen och avancera till semifinal i Svenska cupen på söndagskvällen! Nu väntar BK Häcken i semifinal och matchen spelas på lördag den 16 mars klockan 18.15 på Stockholmsarenan!

På måndagen släpptes biljetter upp till säsongskortsinnehavare och medlemmar i DIF Fotboll och på tisdag klockan 10.00 släpps biljetterna till allmänheten. Hjälp Djurgår’n till cupfinal, dra med en polare och ta dig till Stockholmsarenan!

Inför matchen hoppas vi givetvis på en grym lördagssamling med alla Djurgårdare. En Arena öppnar redan klockan 13.00 och bjuder som vanligt på utvalda drycker och en buffé. Slut upp och sjung upp – sen tar vi med oss stämningen in på Sofialäktaren!

MOT CUPFINAL!