Tillsammans mot cupfinalen – halsdukshav på Sofialäktaren!

Dela gärna!

Vi minns alla värmen bakom Sofialäktaren den där majdagen 2018. Vi minns alla stämningen inne på innerplan när Djurgår’n lyfte bucklan på hemmaplan. Vi minns alla den helt sjuka resan till Ukraina och dagarna i Odessa.

Visst vill vi uppleva det där igen – redan i år? Imorgon har vi chansen att ta oss till cupfinalen igen. Vi har chansen att återigen få spela om titlar. Vi har chansen att återigen få åka ut i Europa. Visst ska vi ta den?

Det spelar ingen roll hur många biljetter som är sålda, det spelar ingen roll när och hur matchen spelas. Det som spelar roll är vi som är där. Vi tusentals, tätt sammanpackade på Stockholmsarenans nedre etage. Vi som alltid är där, vi som alltid kommer vara där. Låt oss skapa ett helt magiskt drag och lyfta Djurgår’n från stan till cupfinal!

KÖP BILJETT HÄR

Halsdukshav – köp vår nya Hej bönder-halsduk!

Både JK och Sofialäktaren uppmanar till halsdukshav denna match, så se till att ta med dig din halsduk och skapa ett fint hav under Sjung för gamla Djurgår’n för att sedan fortsätta med skönsången och gunget hela matchen!

Om du vill passa på är det ett grymt läge att köpa en ny halsduk hos oss, då vi säljer den Hej bönder-halsduk vi släppte på hockeyn senast. Vi säljer denna och ett par andra halsdukar samt utvalda souvenirer på En Arena innan match och senare bakom Sofialäktaren.

Halsduken kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Vi tar kort, kontanter och Swish!