Boka in dig på vårens bortaresor!

Dela gärna!

Våren är i antågande och det är verkligen dags att planera för vårens bortaresor i Allsvenskan! Bortapremiären äger rum i Örebro måndagen den 8 april och vi kommer att ha två olika tider när det gäller bussresan där, håll utkik på hemsidan för mer information inom kort.

Under våren väntar också bortaresor till Hisingen, Falkenberg och Helsingborg. När det gäller påskdagsmatchen mot Häcken kollade vi länga på ett tågalternativ men på grund av sedan tidigare planerade banarbeten under påskhelgen går det inte att sätta in något chartertåg, och därför har vi nu istället släppt upp bussbokning till den matchen.

Tack vare det stora medlemstillflödet har vi kunnat subventionera priserna rejält på framför allt de långa resorna, vilket gör att vårens tre längre resor kostar endast 340 kronor.

Så här bokar du resorna:

Om du är medlem är det bara att logga in på Mina sidor och under fliken ”Evenemang” hittar du alla resor och kan boka in dig.

Är du inte medlem behöver du boka resan och köpa medlemskap samtidigt då medlemskapet är krav för att åka med på resorna. Då betalar du för resan plus ett medlemskap för 160 kronor inklusive avgifter.

Här är bokningslänkarna för dig som inte är medlem:

Örebro-DIF måndag 8 april

Häcken-DIF söndag 21 april

Helsingborg-DIF måndag 6 maj

Falkenberg-DIF onsdag 15 maj