Hovet blir utsålt på lördag – fåtal klackbiljetter kvar!

Dela gärna!

DIF Hockey kämpade sig till en hemmafördel i kvartsfinalspelet och på lördag inleds slutspelet hemma på Hovet mot Skellefteå. Det återstår bara ett par hundra biljetter totalt innan Hovet är helt utsålt och på torsdagseftermiddagen fanns det endast 75 klackbiljetter kvar att köpa.

Det är med andra ord hög tid att införskaffa sig en biljett – annars lär du bli utan.

KÖP BILJETT HÄR

Nu är det slutspel och det är upp till oss på läktarna att hjälpas åt för att skapa det drag som bara vi kan. Grundserien har varit lång och ojämn även för klacken men nu är det dags att vi alla knyter näven i fickan och kör igång ordentligt!

Sjung med i sångerna, försök dra igång saker själva med dina polare, hetsa den bredvid eller sittplats att sjunga högre och lev in i matchen! Vi ska lyfta våra hockeykrigare mot nya höjder!

FRAMÅT DJURGÅR’N!